Tobias Stenbæk Bro
Facebook Instagram

Omtale

Her kan du læse et udpluk af de interviews, jeg har medvirket i, og du kan læse anmeldelser af min bog.

Interviews


Forfatterkrogen interviewede mig i forbindelse med udgivelsen af min bog. Læs interviewet her

I forbindelse med Esbjerg Fantasyfestival blev jeg interviewet af bogbloggeren Frk. Litteratur. Læs med her

Hvordan er min skriveproces egentlig, og hvordan fik jeg ideen til bogserien. Find svarene og meget mere i Karin Halds interview, som du kan læse her

Anmeldelser


****** ”Væddermændenes Nat er fænomenal! Det er uden tvivl den bedste danske fantasybog, jeg har læst (…) Jeg kan ikke få hænderne ned. Hvor er det skønt, at vi i Danmark også kan præstere at skrive den her slags fantasy. Nøj, hvor er det fedt!”
@Skrivepulten
Læs anmeldelsen

***** ”Den her bog gik rent hjem. Strike, hole-in-one, og et spark over skinnebenet at slentre hjem fra bodegaen på, min skønne. Alle burde læse den. Easy as that. (…) Væddermændenes Nat er strøget lige ind på Skriverkarlens favorithylde. Detaljegraden og omhyggeligheden er enorm, og karakterer, sprog og plot hænger virkelig godt sammen.”
@Skriverkarlen
Læs anmeldelsen

***** "Turbine har tagget bogen #mensviventerpågameofthrones, og jeg vil klart anbefale bogen til tilhængere af en storslået middelalderfantasyfortælling til en voksen målgruppe."
@Hyggelitt.dk
Læs anmeldelsen

”Væddermændenes Nat er efterårsferiens MUST READ (…) Jeg slugte bogen RÅT og glæder mig helt vildt til bind to udkommer (…) Tak til Tobias Stenbæk Bro for IKKE at lave en bog fuld af dristige og naive helte. Bøger med reelle drenge holder aldrig op med at mangle i litteraturen.
@Drengetiltjeneste
Læs anmeldelsen

**** ”Det er virkelig en flot fortælling, og der er kælet for universet, og det elsker jeg (…) Jeg er meget vild med Tobias Stenbæk Bros måde at bruge fantasyelementerne på; det okkulte, overtroiske og overnaturlige smelter sammen og syder og bobler i baggrunden – det giver romanen en mystisk og dragende stemning.”
@Bogtanken
Læs anmeldelsen

**** "Væddermændenes Nat var virkelig god, og for en debut var den fantastisk. Den lægger op til så meget i de næste bøger, den har fantastisk worldbuidling, den er spændende og velskrevet, og det er virkelig en god start på serien."
@Susbogblog
Læs anmeldelsen

Note: Hvis der ikke er angivet stjerner, er det fordi, at bogbloggeren ikke bruger dem.