Tobias Stenbæk Bro
Facebook Instagram

Bibliografi


Vaeddermaendenes Nat

Væddermændenes Nat

bind 1 i Fantasyserien Et Varsel om Storm

’De to lig sad med deres rygge lænet op ad et knudret, gammelt troldetræ. Kroppene var bundet sammen med reb og var kolde som den sne, der faldt tavst over lysningen.

Det var den unge jæger, William, der havde opdaget de døde nær Dyssebakken. Herefter havde han skyndt sig hjem for at advare sir Alfrik, der resolut havde taget sin væbner og sine tre sønner med sig og nu sad på sin ganger og betragtede liget af sin gamle arbejdsmand.

Cedrik kunne ikke have medlidenhed med Emmyt. Men synet af arbejdsmandens hustru fik ham et øjeblik til at holde op med at trække vejret. Døden er sølle, grusom og grim, men du er stadig smuk …’

Væddermændenes Nat er første bind i den dystre fantasyserie Et varsel om Storm; en fortælling om blodige magtkampe, skjult forræderi og fortiede hemmeligheder. Et varsel om Storm er historien om tre riddersønner, hvis drømme brister og ambitioner iturives, da de må forlade deres faders gård og flygte ud i natten. Foran dem venter en farefuld færd gennem det gamle kongerige Agamore, den sidste civiliserede skanse i De Brudte Riger. En rejse, der kan koste dem alt, men også besvare de gåder, der bliver ved at kravle frem fra mulden.

Læs et uddrag: Du kan læse et gratis kapitel fra Væddermændenes Nat her


Bind 2

Bind 2 i Fantasyserien Et varsel om Storm

Fortsættelsen udkommer på Forlaget Turbine efteråret 2019. Så snart, den kan forudbestilles hos forlaget, smider jeg et link på siden her. Indtil da kan du forudbestille den hos mig, og så sender jeg dig bogen, så snart den er klar til salg. Du betaler selvfølgelig først til den tid, og jeg signerer den gerne.