Tobias Stenbæk Bro
Facebook Instagram

Bibliografi


Blodets sti

Blodets sti

Bind 2 i fantasyserien Et varsel om Storm

De tre riddersønner Rodrik, Cedrik og Stormfrik er på flugt fra de maskerede mænd, der brændte deres fødehjem Ravnehøj ned til grunden og slog deres fader ihjel. Men brødrene er også på jagt efter svar. For hvem stod bag angrebet på Ravnehøj? Hvorfor skulle deres fader dø? Og hvad er det for en hemmelighed, som han aldrig nåede at afsløre for dem, mens han levede?

Faderens sidste besked til brødrene leder dem i retning mod Mågehavn, hvor bygmester Leoric måske kan hjælpe dem med at løse gåden. Men vejen til Mågehavn er lang, og brødrenes fjender er talrige og skyr ingen midler.

Læs et uddrag: Du kan læse et gratis kapitel fra Blodets sti her

Blodets sti udkommer på Forlaget Turbine 12. september 2019. Du kan allerede nu forudbestille den hos mig, og så sender jeg dig bogen, så snart den er klar til salg. Du betaler selvfølgelig først til den tid, og jeg signerer den gerne.Vaeddermaendenes nat

Væddermændenes Nat

bind 1 i Fantasyserien Et Varsel om Storm

’De to lig sad med deres rygge lænet op ad et knudret, gammelt troldetræ. Kroppene var bundet sammen med reb og var kolde som den sne, der faldt tavst over lysningen.

Det var den unge jæger, William, der havde opdaget de døde nær Dyssebakken. Herefter havde han skyndt sig hjem for at advare sir Alfrik, der resolut havde taget sin væbner og sine tre sønner med sig og nu sad på sin ganger og betragtede liget af sin gamle arbejdsmand.

Cedrik kunne ikke have medlidenhed med Emmyt. Men synet af arbejdsmandens hustru fik ham et øjeblik til at holde op med at trække vejret. Døden er sølle, grusom og grim, men du er stadig smuk …’

Væddermændenes Nat er første bind i den dystre fantasyserie Et varsel om Storm; en fortælling om blodige magtkampe, skjult forræderi og fortiede hemmeligheder. Et varsel om Storm er historien om tre riddersønner, hvis drømme brister og ambitioner iturives, da de må forlade deres faders gård og flygte ud i natten. Foran dem venter en farefuld færd gennem det gamle kongerige Agamore, den sidste civiliserede skanse i De Brudte Riger. En rejse, der kan koste dem alt, men også besvare de gåder, der bliver ved at kravle frem fra mulden.

Læs et uddrag: Du kan læse et gratis kapitel fra Væddermændenes Nat her